Nyheder

Vi kommer til Aarhus!

Aarhus

Vi kommer til Aarhus!

Det er med stor glæde, vi kan meddele, at vi kommer til Aarhus.
Vores næstformand Malthe Weiss Beskos er kommet ind på studiet som KAOSPILOT, og det betyder, at SØF nu også vil starte aktiviteter i Aarhus.

Søskendeforeningen er et initiativ startet i København, men nu er tiden kommet til også at udbyde aktiviteter i andre dele af landet. Vores næstformand Malthe Weiss Beskos er blevet optaget på uddannelsen som  Kaospilot og er startet i august måned. Uddannelsen er en 3-årig projektlederuddannelse, hvor man lærer en masse metoder til at lede og eksekvere projekter. Da uddannelsen tager tre år, har Malthe nu bosat sig i Aarhus, og det er planen, at han skal forsøge at starte en afdeling af SØF i smilets by. Vi har i noget tid haft et par hjælpende hænder i Aarhus, og med et bestyrelsesmedlem i spidsen håber vi på at få sat gang i en masse projekter. Malthe udtaler selv om flytningen:

IMG_3085

”Jeg glæder mig helt sindssygt meget til at komme i gang med nogle projekter i Aarhus. Vi har længe haft et par medlemmer fra Aarhus, så jeg ved der nok skal være noget at gribe fat i. Vi har tilmed haft et par frivillige hænder i form af Anna Obel og Franciska Lund Agenskov, og jeg glæder mig rigtig meget til at samarbejde endnu mere med dem. Da jeg søgte ind som Kaospilot, var det netop med ideen om et søskendeprojekt. Ansøgningen gik ud på at beskrive et bæredygtigt tiltag, og derfor tænkte jeg, at SØF var oplagt at inddrage, da det netop er et socialt bæredygtigt projekt, fordi det støtter børn og unge som mig selv, som har et grundlæggende anderledes livsvilkår end andre. Det, at være blevet optaget på studiet, bekræftede mig i hvor vigtigt en forening som SØF er, og jeg har forhåbentlig nu mulighed for at arbejde dagligt med det projekt, jeg har brændt for i så mange år.” 

En af de første aktiviteter i Aarhus vil være gåture, ligesom vi lige er startet med i København. De vil finde sted omkring starten af oktober. Mere information vil blive lagt op på vores facebookside snarest. Vi håber at, alle jer i Jylland, vil tage godt imod Malthe og ikke mindst SØF!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *