Omtale af SØF

Omtaler af Søskendeforeningen SØF og søskendepårørende

I Søskendeforeningen SØF er vi så heldige, at vi nogle gange optræder i medier, podcasts og medlemsblade hos organisationer. For at du let kan se, hvad andre skriver om os, har vi her forsøgt at lave et overblik over, hvor SØF og søskendepårørende er omtalt andre steder.

Specialkompasset

SØF har optrådt på uddannelsesmessen specialkompasset. Specialkompasset har også sit eget magasin, hvor SØF er omtalt. Magasinet fra februar 2019 kan læses her og SØF optræder på s. 17.

Podcasten “Podcast for pårørende”

Formand Dana Sofie Andreasen medvirker i podcasten, hvor hun taler med Diana Lund om, hvordan det er at have en søskende med handicap. Podcasten kan høres her.

Podcasten “Mikrofonholder”

SØF’s tidligere bestyrelsesmedlem Marie Bitsch Mathiassen har medvirket i podcasten “Mikrofonholder”, hvor hun sætter fokus på søskendepårørende sammen med specialpædagogisk konsulent Malene Gerd Petersen. Podcasten kan høres her.

Go’ Morgen DK

Dana Sofie Andreasen og Daniel Rank Simonsen, der er hhv. formand og daværende næstformand i SØF deltog i Go Morgen DK i 2019.

CP TV

Foreningen for personer med Cerebral Parese, CP Danmark, afholder sender hver 2. uge et live interview med gæster over skype. Interviewet kan ses på facebook her.

Handicap-Nyt – Dansk Handicap Forbunds medlemsblad

SØF blev i sin spæde start omtalt i Dansk Handicapforbunds medlemsblad. Interviewet kan læses her.

Magasinet Ligeværd

Foreningen Ligeværd har ligesom mange andre organisationer også et medlemsblad. Her er SØF omtalt, og du kan læse magasinet her.