København

København

Alle SØFs arrangementer foregår i København og med tiden håber vi at kunne brede os ud til andre dele af landet.
Da vi stiftede SØF i 2018, var initiativtagerne alle fra København, og derfor valgte vi, at vi skulle starte organisationen her. SØF har adresse i Valby og det er også her vores bestyrelse holder de fleste møder.

Kontaktperson i København

Sophie er vores kontaktperson i København. Det betyder, at det er Sophie du skal have fat på, hvis du vil høre, om vores aktiviteter i København. Du kan finde Sophies telefonnummer nederst på siden

Har i ønsker om noget, som SØF kunne blive en del af eller gøre af gode tiltag, er vi også meget åbne for dette.

Medlemstilbud

Gåture og kaffesnak

På vores gåture og kaffesnakke mødes vi en hverdag om måneden kl.17.30 ved Nørreport. Hvis vejret er godt, går vi en tur rundt om Søerne og hvis vejret er mere broget, drikker vi en kop kaffe på en café på SØFs regning. Ved disse begivenheder kommer oftest voksne og unge uden forældre. Find vores begivenheder på Facebook.

Legepladsture

For den yngre målgruppe arrangerer vi legepladsture. Først og fremmest kan legepladsturene vise unge søskendepårørende, at der også er andre, der har en bror eller søster med handicap. Vi snakker med børnene og får dem til at sætte deres egne ord på, hvem deres søskende er. Derudover har børnene mulighed for at rende rundt og lege og lære hinanden bedre at kende. Du kan finde den næste legepladstur her.